Miért a digitális póló nyomtatás? - Printmix.hu - Póló nyomtatás

Miért a digitális póló nyomtatás?

Digitális póló nyomtatás - Printmix Stúdió

Miért a digitális póló nyomtatás?

Digitális nyomtatással szinte bármilyen grafikát gyorsan, költséghatékonyan és hulladék keletkezése nélkül le tudunk gyártani pólódra. Egyedüli kikötésünk, hogy legalább 60%-ban pamut alapanyagú pólót válassz és a kiválasztott kép vagy grafika jó minőségű legyen. A pólód színe bármilyen színben pompázhat, nálunk nem csak fehér pólót kaphatsz. Ha igazi minőségi termékekre vágysz, itt megtalálod.

Az eljárás során a pólót először gondosan előkezeljük, majd a nyomtató tálcájára helyezzük és elindítjuk a nyomtatást. Ha a gép befejezte a nyomtatást, akkor az elkészült pólót hőprés vagy hőalagút segítségével megszárítjuk. Nagyon fontos a pontos sorrend betartása, valamint a megfelelő hőmérséklet használata az elkészítés során.
Színes vagy fekete pólók esetében először egy fehér réteget nyomtat a gép, amire rá kerül a színes minta vagy fénykép. A fehér pólók esetében a fehér réteg nem szükséges.

És hogy miért mi?
Nálunk minden megrendelés egyedi és különleges. Igyekszünk mindenki kívánságának eleget tenni gyorsan és tökéletes minőségben!
Választhatsz termékeink közül, de akár hozott termékekre is elkészítjük a nyomtatást.
Rengeteg beépített grafikánk közül tudsz válogatni weboldalunkon vagy akár saját képpel, logóval, grafikával vagy felirattal is elkészítheted egyedi pólódat.
Felületünket igyekszünk a számos beépített funkció segítségével felhasználó baráttá tenni. Egyszerűsítve a logó feltöltést, a szöveg feltöltést, a feliratoknál a betűtípus választást és a kézi rajzolás funkciót is.

Megtervezem a pólómat: Kattints ide.

Vissza a főoldalra: Kattints ide.

Kövess minket:
Facebookon: Kattints ide.
Instagrammon: Kattints ide.
Twitteren: Kattints ide.
Youtube-on: Kattints ide.
Tiktokon: Kattints ide.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon