Bögre nyomtatás. Ha ötletes ajándékot keresel? - Printmix.hu

Bögre nyomtatás. Amiből sose baj, ha eggyel több van…

bögre nyomtatás - Printmix Stúdió

Bögre nyomtatás.

Bögre nyomtatás is egy olyan szolgáltatásunk, mely elérhető minden vásárlónk számára, függetlenül a megvásárolni kívánt darabszámtól. Klasszikustól a varázsbögréig mindent megtalálsz, melyeket szublimációs eljárás segítségével látunk el mintával, fényképpel, felirattal, vagy ezek kombinációjával. Alapanyagukat tekintve az egyedi bögre készülhet kerámiából, üvegből vagy zománcozott fémből is.

Tökéletes ajándékot keresel? A fényképes bögre ideális választás minden alkalomra, legyen az születésnap, névnap, évforduló, Valentin nap vagy csak egy spontán személyes ajándéknak.
Színváltós bögre vagy más néven varázsbögre készülhet üvegből és kerámiából is. A szublimációs színváltós bögrék elérhetőek matt és fényes verzióban is. A bögrék hidegben vagy szobahőmérsékleten fekete színűek (más színben is kérhető), de amint meleg folyadékot töltesz bele vagy hő éri kirajzolódik rajta a nyomtatott minta,felirat vagy fénykép.

Ha nem szereted a hétköznapi megoldásokat neked ajánlanám a szublimálható neon bögréket, melyek matt narancs, matt citrom, matt zöld és matt pink színekben elérhetőek. Ezeknél a típusoknál leginkább az egyszínű fekete grafikákat vagy feliratokat javasoljuk.

Egyedi mintás szublimációs floureszkáló bögre remek választás, ha szeretsz a sötétben tevékenykedni, legyen az akár csak egy éjszakai gamerparti. Sötétben világító bögrénk begyűjti a fényt, majd hirtelen sötét hatására néhány percig zöldes fénnyel floureszkál.

Egyedi zománcozott fém bögre nem csak a retró stílus kedvelőinek. Szintén szublimálással készítjük az ilyen típusú bögrék logózását, mintázását. Ha ilyen bögrét választasz, csak arra figyelj, hogy sose mosogasd géppel, hiszen a bögre elkezdhet korrodálódni, vagy a zománcfesték pattogni.
Készítsd el egyedi bögrédet tervezőnkben! Tölts fel hozzá saját fényképet, vagy válogass mintáink közül. Ha csak szöveget szeretnél rá, arra is van lehetőséged.


Szerkessz magadnak:
Kattints ide.


Megtalász minket:

Facebookon: Kattints ide.
Instagrammon: Kattints ide.
Twitteren: Kattints ide.
Youtube-on: Kattints ide.
Tiktokon: Kattints ide.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon