Mosási segédlet digitális nyomtatással készült pólóhoz- Printmix.hu

Ismét hasznos tippek – digitális nyomtatással készült pólókkal kapcsolatban

Digtális póló nyomtatás - Printmix Stúdió

A pólók épségét leginkább a mosásuk és a használatukból eredő kopás roncsolja. Na, de Te mit tehetsz azért, hogy minél tovább megőrizd?
A ruhák mosására különösen figyelj oda!

Hogyan tisztíthatom digitális nyomtatással emblémázott pólómat?
Pólód tisztítására nem kell különösebb gondot fektetned, mint más egyéb pamut pólónál. Nincs rá egyedi tisztítószer. Ugyanolyan mosási eljárást kell alkalmaznod, mint ami a címkéjébe van írva. Ez a mosási útmutató alkalmazható a weboldalunkon található összes 100 %-ban pamut alapanyagú pólóra.
A mosást végezheted kézzel és géppel is, melynél figyelj oda, hogy maximum 40 C°-os vízben történjen. A nyomott pólót centrifugázhatod, de szárítógépben semmiképp se szárítsd! Helyette teregesd ki a ruhaszárítódra. Az általunk forgalmazott egyedi mintás pólók vegytisztítása szigorúan tilos! Fehér póló mosása esetén se használj fehérítőszert! A fehérítőszer nem csak a pólódat, hanem a pólódra nyomtatott mintát is fehérítheti.
A nyomtatott pólódat, ha vasalni szeretnéd, minden esetben fordítsd ki! Ha rányomod az emblémázott felületre a forró vasalót lehet, hogy megsérül a minta. Ajánlott vasalási hőfok 110 C°.

Maximum 40 C°-on fokon mosd! Ha a ruházat mosási útmutatójában ennél alacsonyabb hőfok szerepel, akkor annak megfelelően mosd azt. (Ez nem igazán fordul elő.)
Érdemesebb a pólót kifordítanod a mosásához. Ez nem kötelező, de lényegesen javíthat a tartósságon. Függetlenül attól, hogy nálunk vásároltad az egyedi mintás pólód, vagy esetleg máshol.
110 C°-on vasalható, de mindig érdemes kifordítani, NE a mintát vasald!
Nem vegytisztítható!
Szárítógépben nem szárítható. Bár ez nem csak a minták esetében igaz, hanem sok ruhadarab se szereti a szárítógépet. Minden esetben győződj meg mi szerepel a ruha címkéjén!
Ne használj fehérítőszert a tisztításához! Magát a pólót is tönkreteheted vele, főleg ha közvetlen a ruhadarabra öntöd.

Egyedi pólót terveznél: Kattints ide.

További tartalmakért, információkért kövess minket: 
Facebookon: Kattints ide.
Instagrammon: Kattints ide.
Twitteren: Kattints ide.
Youtube-on: Kattints ide.
Tiktokon: Kattints ide.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon