Egyedi születésnapi ajándék tippek - www.printmix.hu

Egyedi születésnapi ajándék tippek

Egyedi ajándék születésnapokra - Printmix Stúdió

Egyedi születésnapi ajándék tippek tőlünk

Évről évre egyre nagyobb fejtörést jelent, hogy mivel lepjük meg szeretteinket, barátainkat születésük évfordulóján. Egyre nagyobb a nyomás, hiszen hiper-szuper ötleteidből szinte már teljesen kifogytál. Egyedi születésnapi ajándék tippjeinkkel szeretnénk könnyíteni a dolgodon.

Egyedi születésnapi ajándék, amivel biztos nem lősz mellé:

Egyik szuper módja, hogy meglepd az ünnepeltet, ha csak neki szóló, egyedi ajándék, amivel megleped. Tökéletes választás szülinapi mintáinkból alkotni egyedi szülinapi pólót, fényképes bögrét vagy akár vicces mintás partedlit.
Vicces, menő, csajos, pasis, angol és magyar feliratokkal is találsz mintákat weboldalunkon. Vagy akár tervezhetsz egyedit is, ahol kombinálhatod kedvedre a feliratokat a mintákkal, vagy csak egy közös fényképet is rakhatsz a mintázott bögrére vagy pólóra.
Ha egy nyilvános szórakozóhelyen ünneplitek az ünnepeltet, tökéletes viselet neki az egyedi születésnapi póló. Így senki előtt nem marad titok, hogy milyen jeles alkalomból mulatoztok. Ha azt szeretnéd, hogy ne csak egy alkalomra szóljon a póló, javasoljuk akár a „VINTAGE 1985” (évszám szabadon választható) vagy a „ MINDEN NŐ EGYENLŐNEK SZÜLETIK DE A LEGJOBBAK NOVEMBERBEN SZÜLETTEK” (hónap szabadon választható) feliratokkal is elláthatják a meglepetés pólót. Persze, ezeken kívül más egyéb egyedi feliratos pólót is megálmodhattok, melynek csak a képzeleted szab határt.
Egyedi szülinapi ajándék ötletük a fényképes bögre is, hiszen mindennap a reggeli tea vagy kávé fogyasztás közben eszébe juthat az ünnepeltnek az a kedves nap, amikor őt ünnepeltétek, vagy csak a személyed, ami boldogabbá teheti a napját.

Kifejezetten férfi ajándékon töröd a fejed? Javasoljuk az egyedi borosdobozokat, melyet 1-es és 2-es verzióban is megtalálsz nálunk. Mit is jelent ez, hogy 1-es és 2-es? A borosüvegek férőhelyének számát. Feliratot és egyszerűbb mintákat is kérhetek borosdobozainkat.

Mókás egyedi születésnapi ajándékot szeretnél? Válassz vicces feliratos szülinapi partedlit. A partedlik csak időközönként elérhetőek. Ha nem találod webshopunkban, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Galériánkban találsz több képet is. Kattints ide.
Facebook oldalunkonhttp://Kattints ide. találsz több képet is. Kattints ide.
Instagram oldalunkon találsz több képet is. Kattints ide.
Twitter oldalunkon találsz több képet is. Kattints ide.
Youtube oldalunkon találsz videókat. Kattints ide.
Tiktok oldalunkon találsz videókat. Kattints ide.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon