Nyomtatott póló mosása. Tippek, tanácsok - Printmix.hu

Nyomtatott póló mosása. Tippek, tanácsok

Nyomtatott póló mosás - Printmix Stúdió

Hogyan történik a nyomtatott póló mosása?

A nyomtatott pólóknál különösen oda kell figyelni a mosószerekre, a mosógép hőfok és egyéb beállításaira, a szárítógép használatára és még a vasalásra is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány praktikát, amik segíthetnek a nyomtatott póló mosása vagy bármilyen más ruházati termékünk tartósságának megőrzésében. Hidd el, a nyomtatott póló mosása neked se fog nagy fejtörést okozni, ha odafigyelsz néhány dologra.

Hasznos tippek, hogyan lehet a pólónk hosszú ideig a ruhatárunk része
Mindannyiunk életében biztos volt olyan ruhadarab, amit annyira megszerettünk, hogy akár mindennap szívesen hordtuk volna vagy legalábbis hosszú évekig tartottuk volna a ruhatárunkban.
Sajnos, a pólók nem örök darabjai gardróbunknak. Könnyen fakulnak, zsugorodnak, repedeznek vagy elkopik a mintájuk esetleg elnyúlnak. A minőségi alapanyag, tökéletes szabás-varrás és a megfelelően elkészített dekoráláson túlmenően a megfelelő mosási és szárítási feltételekre is oda kell figyelni.

Most hoztam nektek néhány hasznos tanácsot, melyeket, ha megfogadtok, egyedi pólóitok hosszabb ideig tartják meg minőségüket:

1. Legbiztonságosabb mosási technika, ha kézzel mosod a mintázott pólód hideg vagy langyos vízben. Persze, tudom hogy manapság nincs időnk minden felsőnket kézzel mosogatni, így ha mégis a gépi mosást választod, figyelj arra, hogy kímélő programot használj!
2. Nyomtatott póló mosása géppel is lehtséges. Ebben az esetben mindig fordítsd ki a pólót!
3. Csak azonos színű ruhákat és szöveteket moss egyszerre! Ha erre nincs lehetőséged, akkor használj mosókendőt!
4. Mindig olvasd el a ruhád belsejében található mosási útmutatót!
5. Nem javaslom az emblémázott póló vasalását, de ha mégis rákényszerülsz, vasalás előtt mindig fordítsd ki a pólót! A pólód mintáját sose vasald!
6. Ne használj fehérítőszert!
7. Mosás után alacsony hőmérsékleten szárítsd a ruhát!
8. Ha kiteregeted a ruhákat, ne érje közvetlenül napfény, ugyanis halványíthatja a felsőd színét!
9. Ne vállfán tárold a pólókat, inkább hajtogasd össze és tedd be a ruhásszekrényedbe!
A nyomtatott póló mosása nem okoz nagy gondot senkinek se, de mégis fontos a kellő körültekintés és odafigyelés  egy ilyen egyszerű dolognál is. Hasonló vagy mondhatni ugyanezeket a tanácsokat bármelyik más egyedi mintás textil terméknél is érdemes betartani az időtállóság kedvéért.

Persze, előbb-utóbb sajnos akkor is elhalványul és elhasználódik a pólónk, ha megfelelően kezeljük, de ez sokszor évek után lesz csak szembetűnő. Élvezd ki viselését, amíg csak tudod!

Tervezd meg egyedi termékedet: https://printmix.hu/tervezo/

Aktuális hírekért kövess minket:
Facebookon: Kattints ide.
Instagrammon: Kattints ide.
Twitteren: Kattints ide.
Youtube-on: Kattints ide.
Tiktokon: Kattints ide.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon