Nyomtatott előke - Printmix.hu - Póló nyomtatás

Nyomtatott előke

Előke nyomtatás - Printmix Stúdió

Nyomtatott előke

Nyomtatott baba előke az egyik olyan termékünk, amiből sosem elég. Szuper választás a mindennapokra, emlékbe és a fotózásokra is. Weboldalunkon többféle színű partedli közül választhatsz, amiket teljesen egyedivé is varázsolhatsz. Tervezd meg Te is gyermekednek egyedi nyomtatott előkéjét. Rengeteg beépített mintánkat tervezőnkbe még egyedibbé alakíthatod és át is színezheted. Termékeink megvásárolhatóak mintázva és nyomtatott minta nélkül is.

Miért írtuk, hogy nem csak babáknak?

Manapság egyre trendibb egyedi feliratos ajándékkal meglepni a családot. Az újszülött érkezésének bejelentésére, a keresztszülők választásakor, babaköszöntőre és karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás az egyedi mintás nyomtatott babaelőke vagy a fényképes babaelőke. Tőletek is gyakran kapunk olyan kérést, hogy csak egyedi felirattal lássuk el a baba előkét, ami csak annyi szerepel: ” Leszel a keresztanyukám?” vagy mondjuk ” Lennétek a keresztszüleim?”

Termék egyéb jellemzői:

Digitális textilnyomtatással készült egyedi előkéink 100 % pamutból készülnek, hátul tépőzárral záródnak és nem mellesleg kétrétegűek. Egyméretes egyedi partedlijeink viselését 0-18 hónapos korig ajánljuk. Hét különböző színben kérheted a nyomtatott előkét. Elérhető színek: fehér, fekete, tengerészkék, halványkék, piros, világosrózsaszín és sötétrószaszín.

Hogyan szerkeszthetsz egyedi babaelőkét?

Weboldalunkon a TERVEZZ EGYEDIT fülre kattintva tudod kiválasztani azt a terméket, amit szeretnél. Jelen esetben a baba előkét, amire ha rákattintasz látod a termék leírását és egyéb információkat is. Ezen az oldalon tudod kiválasztani az egyedi előke színét is, majd a SZERKESZTÉS gomba, ha rákattintasz megjelenik a szerkesztő felület. A termék színét és a darabszámát is tudod még itt is módosítani. A szerkesztőben beépített mintáinkkal, beépített képekkel, beépített betűtípusokkal, rajzeszközzel, beépített alakzatokkal is tudsz dolgozni, de akár saját grafikáddal és/vagy fényképedel is elláthatod az egyedi előkét. Megszerkesztés után nincs más teendőd, mint a kosárba helyezni a megszerkesztett terméket vagy termékeket.

Amennyiben nem boldogulsz szerkesztőnkben, vagy segítség kell a minta megszerkesztéséhez írj nekünk elérhetőségeink valamelyikén. Kollégáink, amennyiben lehetőségük van rá, segíteni fognak elképzelésed megvalósításában.

Nagyszerű ajándék a babáknak, szülőknek, nagyszülőknek és keresztszülőknek is egyaránt.

Szerkeszd meg Te is: https://printmix.hu/termekek/baba-eloke/

Megtalász minket
Facebookon: Kattints ide.
Instagrammon: Kattints ide.
Twitteren: Kattints ide.
Youtube-on: Kattints ide.
Tiktokon: Kattints ide.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon