Egyedi ajándék Valentin napon is! - Printmix.hu - Póló nyomtatás

Egyedi ajándék Valentin napon is!

Egyedi ajándék - Printmix Stúdió

Valentin nap vagy másképp a ”Szerelmesek ünnepe” már jó ideje hazánkban is nagy hagyománynak örvend.

Ilyenkor a párok valamilyen személyre szóló, romantikus egyedi ajándékkal, meglepetéssel kedveskednek egymásnak vagy akár maguknak is. A tipikus vörös rózsa és éttermi vacsora mellé sokszor előkerül az egyedi ajándék is.

Ha célzottan párodat szeretnéd meglepni, akkor kínálatunkból ajánljuk egyedi ajándék ölteink:

az egyedi fényképes vászonképet, személyre szóló egyedi bögrét, egyedi pólót, egyedi pulóvert vagy akár fényképes puzzlet  is.

Ha párodat és egyben magadat is szeretnéd meglepni:

készíthetsz páros bögrét, páros pólót, páros pulóvert is, melyeket könnyen egyedivé tehetsz mintáinkkal, de saját felirattal, grafikával és még fényképpel is elláthatod szerkesztőnkbe.
Az egyedi fényképes vászonkép többféle méretben és elrendezésben is kérhető. Az egyedi vászonkép tökéletes választás, ha szeretitek fényképpel dekorálni az otthonotok. Modern és egyedi mindemellett sokkal otthonosabbá varázsolja a lakást. A kép kiválasztásánál kérlek figyelj arra, hogy jó minőségű képet tölts fel a tervező felületre, hiszen csak úgy tudunk minőség munkát végezni.
A páros pulóver és a páros póló örök sláger a Valentin nap közeledtével is. Ebben a témában rengeteg ötletet találsz tervezőnkbe, de arra is van lehetőséged, hogy a páros pólót vagy páros pulóvert esetleg közös fényképpel lásd el. Egyedi mintás pulóverjeink több féle fazonban és méretben megtalálod oldalunkon. Egyedi nyomtatott pulóvert bármilyen mintával kérhetsz, csak rajtad áll mennyire vagy kreatív.
Egy kis meglepetés. Idén Valentin napra új termékkel készültünk nektek. Szív alakú, egyedi fényképpel kérhető puzzle, amivel tovább bővítettük kínálatunkat. Az egyedi puzzle, vagy más néven egyedi fényképes kirakó mérete 190 x 190 mm. A termék kirakása szuper közös program lehet a szerelmesek számára. Játék és emlék egyben.
Bármelyiket választod, garantáltan mosolyt csalsz párod arcára.

Ne feledd! Február 14. Valentin nap! Időben rendeld meg egyedi ajándék!
Helyszíni átvétellel akár február 11-ig is tudsz leadni Valentin napi rendelést. Kiszállítással kért csomagjaink rendelési határideje február 7., hogy garantáltan megérkezzen.
( Február 10-ig leadott rendelések még jó eséllyel oda érhetnek, február 14. előtt.)

Facebook oldalunkon találsz több képet is. Kattints ide.
Instagram oldalunkon találsz több képet is. Kattints ide.
Twitter oldalunkon találsz több képet is. Kattints ide.
Youtube oldalunkon találsz videókat. Kattints ide.
Tiktok oldalunkon találsz videókat. Kattints ide.

Valentin napi mintákért: Kattints ide.
Vissza a főoldalra: Kattints ide.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon