Nyerj, egyedi mintás páros pólót - Printmix.hu - Póló nyomtatás

Nyerj, egyedi mintás páros pólót

Póló nyomtatás - Printmix

Nyerj, egyedi mintás páros pólót

Kedves Követőink/ Vásárlóink! Valentin nap alkalmából Facebook oldalunkon nyereményjátékot hirdettünk, melyben 2 darab egyedi mintás pólót nyerhet meg egy szerencsés résztvevő. A játékban nem csak szerelmes párok részvételére számítunk! Hiszen a meglepetéseknek ki ne örülne, lepd meg vele barátod, barátnőd, anyukád vagy akár magadnak is bezsebelheted a nyereményjátékban meghirdetett 2 pólót.
Szándékosan úgy időzítettük a nyereményjátékot és a sorsolást is, hogy akár Valentin napon már viselni vagy ajándékozni tudd a pólókat.

Mit kell tenned ahhoz, hogy részt tudj venni a nyereményjátékba?
Nagyon egyszerű a játékban való részvétel, hiszen nincs más dolgod, mint oldalunkon a nyereményjáték eredeti bejegyzését megosztani és kedvelni. Ha szeretnéd, jelöld meg kommentben azt a személyt, akivel osztoznál a nyereményben.
Siess, hogy semmiképp se maradj le erről a lehetőségről, hiszen játékunkban 2022. február 10-ig tudtok részt venni. Sorsolás a nyereményjáték lezárását követő napon, 2022. február  11-én , pénteken.

Páros póló a szerelmesek ünnepén is, de nem csak a szerelmeseknek.

Lehet a kérésed páros póló vagy akár mintájuk témáját érintve egyáltalán nem kapcsolódó póló is. Természetesen a póló színét, méretét és még a mintákat is a nyertesünk választhatja ki.
A nyereményjátékban csak 18. életévet betöltött természetes személy vehet részt.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a nyereményjáték teljes mértékben független a Facebook-tól, azt a Facebook semmilyen formában nem támogatja, és semmilyen módon nem vesz részt benne.

Nyereményjátékért kattints ide.

Kövess minket
Facebookon: Kattints ide.
Instagrammon: Kattints ide.
Twitteren: Kattints ide.
Youtube-on: Kattints ide.
Tiktokon: Kattints ide.

Ötletek pólókhoz: Kattints ide.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon