Egyedi nőnapi ajándék ötletek- Printmix.hu - Póló nyomtatás

Milyen nőnapi ajándékkal készüljek?

Nőnapi póló - Printmix

Mi legyen az egyedi nő napi ajándék?

Az egyedi nőnapi ajándék kigondolása sokak számára nagy gondot jelenthet, főleg azoknak, akik már mellőznék a cserepes vagy a vágott virágokat. Személyesebb, egyedibb ajándékkal szeretnék meglepni a közvetlen környezetükbe hölgy ismerőseiket, rokonaikat vagy csak a virág mellé keresnek egyedi, névre szóló meglepetést.
Szeretetünket és tiszteletünket egyedi ajándéktárgyakkal is kifejezhetjük ezen a jeles napon.  A kínálatunkba található összes terméket egyedi grafikával tudjunk ellátni. A termékek mintáját tervezőnkben te magad is el tudod készíteni, de ha nem boldogulsz a tervezővel szívesen segítünk vagy akár a teljes grafikát is el tudjuk neked készíteni.

Rövid emlékeztető, hogy mit is ünnepelünk és miért is ünnepeljük március 8-át. Minden évben, ( Magyarországon 1948 óta ) március 8-án ünnepeljük a nemzetközi nőnapot, mely a nők iránti tisztelet és megbecsülés, a női egyenjogúság és a nők emberi jogainak napja. A nemzetközi nőnapot az ENSZ is a világnapok közt tartja számon.
Persze ezen a napon a hölgyek mellett, ne feledkezzünk meg a Zoltánokat is köszönteni! 🙂

Egyedi nőnapi ajándék ötleteink között szerepel egyedi mintás hűtőmágnes, egyedi mintás bögre, egyedi mintás póló vagy akár az egyedi mintás kötény. Egyedi termékeket hímezve (csak textil termékek esetén) és nyomtatott technológiákkal is szívesen dekorálunk neked.
Hidd el, bármilyen meglepetést is szánsz nőnapra, biztos lehetsz benne, hogy már azt értékelni fogják, hogy eszedbe jutott.

Ne feledjétek : Nőnap alkalmából a megrendeléseitek mellé mi is készülünk egy kis meglepetéssel a csomagjaitokba. Szóval érdemes körültekintően kibontani a csomagolást.

Leadom rendelésem: Kattints  ide.

Kövess minket
Facebookon: Kattints ide.
Instagrammon: Kattints ide.
Twitteren: Kattints ide.
Youtube-on: Kattints ide.
Tiktokon: Kattints ide.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon