Tábor póló - Printmix.hu - Póló nyomtatás

Tábor póló

Tábor póló nyomtatás - Printmix

Nyári táborok elengedhetetlen kelléke az egyedi logózott tábor póló

Hamarosan itt a nyári szünet és a táborok ideje is. Mi is lehetne megfelelőbb választás, mint az egyedi tábor pólók erre az alkalomra. Na de miért is? Az egyedi tábor póló nagyszerű emlék és ajándék a gyerekek számára, mindemellett a táborban dolgozók, táborvezetők munkáját is segíti. Az egységes tábori ruházat segít megkülönböztetni a tábor résztvevőit az idegenektől, mindezen túl segíti a gyerekek beilleszkedését, kapcsolat építését, hiszen az egységes póló egy csapathoz való tartozás szimbóluma is.
Nyári táborokra az egyedi tábor pólókat nagy tételes rendelés esetén hatalmas kedvezménnyel tudja beszerezni nálunk. Önnek nem kell aggódni semmin, hiszen a pólót is mi biztosítjuk, de amennyiben van egy speciális márka, típus vagy fazon, ami nálunk nem áll rendelkezésünkre nagyon szívesen elkészítjük a logózást hozott termékre is.
További termékeink, amiket nyári táborokra ajánlunk: egyedi logózott baseball sapka vagy egyedi logózott horgász kalap a napszúrás ellen; emblémázott pulóver a hűvös estékre; egyedi logózott vagy fényképes bögre, egyedi mintás kulacs jutalom vagy emlék gyanánt. Egyedi logózott pólókat kérhet nyomtatott, nyomott és gépi hímzett mintákkal is.
Egyedi tábor pólókkal kapcsolatban kérjük, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot vagy kérjen árajánlatot a weboldalunkon található kapcsolat fülön.

Árajánlat kérés: Kattints ide.

Facebook elérhetőségünk: Kattints ide.

Instagram elérhetőségünk: Kattints ide.

Twitter elérhetőségünk: Kattints ide.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon