Milyen anyagú pólókkal dolgoztok? - Printmix.hu - Póló nyomtatás

Milyen anyagú pólókkal dolgoztok?

Termékeink között megtalálható 100 % pamut, kevert szálas pamut-poliészter és 100 % poliészter póló is.
Sport pólóink női, férfi és gyermek fazonokban is elérhetőek, melyek 100 % poliészter, piké anyaguk miatt ideálisak sport- és szabadidőstevékenységekre. Tökéletes választás focimeznek vagy egyéb sportokhoz is, mint például a röplabda, a futás vagy a kosárlabda.
Női- , férfi-, és gyermek pólóink normál és slimfit szabásban is megtalálhatóak weboldalunkon. Mindegyik esetben 100% pamut pólókat választottunk számotokra.
Ideális mindennapi viseletnek, ajándéknak, eseménypólónak vagy akár munkaruházatnak is.
Kerek nyakú illetve V nyakkivágású pólóink 100 % pamut anyagból készültek, ezért mindennapi használatra, ajándéknak vagy akár munkaruhának is jó választás lehet.
Galléros pólóink pamut és poliészter keverékéből készültek. Kifejezetten a sportos elegancia kedvelőinek piké anyagból. Használd akár a munkába, akár a mindennapokba.

Ha nem találtad weboldalunkon amit szerettél volna, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot. Amennyiben tudunk segítünk beszerezni azt, amit szeretnél.
Speciális igény esetén akár általad hozott termékre is tudunk dolgozni. Ha ezt a lehetőséget választod a részletekről mindenképp egyeztess velünk.

Szeretnéd megtekinteni termékeinket: Kattints ide.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon