Printmix Merchandise partner

Legyen neked is saját márkád amit a rajongóid imádni fognak. Ne pazarold az idődet a fárasztó munkára, mi elkészítünk mindent helyetted.


slider image

Printmix Stúdió Merchandise szolgáltatás

Az, hogy abból élhetsz, amit szeretsz, mindenki számára megváltoztatja a "játékszabályokat". Akkor miért ne változtathatnád ezt a szenvedélyt a saját márkás termékekkel még sikeresebbé, amelyeket követőid imádni fognak? Csak gondold ki, a többit megoldjuk.

Az általunk kínált saját márkás értékesítési rendszerrel pedig akár a saját domain neved alatt is elindíthatod a boltodat.

Kiknek ajánljuk?
Youtubereknek
Instagram influencereknek
TitTokkereknek
Zenekaroknak
Celebeknek
Gamereknek
Egyéb ötletgazdáknak

Saját termékeid saját márkáddal

Akár egy növekvő csatornával rendelkező Youtuber vagy, akár egy Instagram influencer, akár egy TikTok személyiség, vagy celeb, vagy bármilyen online személyiség, saját nyomtatott márkás termékeiddel új, profitot hozó lehetőséget indíthatsz. Hajrá, mutasd meg az egyediséged!
---------------------
Designer csapatunkkal megtervezzük és elkészítjük az emblémázott termékeid.
Elkészítjük neked a saját Merch webshopodat
A te feladatod csak, hogy ötleteket mutatsz, a többit mi kitaláljuk.

slider image

Egyedi webshop saját termékeiddel

Elkészítjük a mi szerverünkön futó webshop rendszeredet, amit a saját domain neved alatt is használhatsz. Mi végezzük a nehézmunkát! Nem kell aggódnod a kifizetések, a gyártás, a teljesítés vagy a szállítás miatt. Ezt költségmentesen biztosítjuk, minden rendelés a saját rendszerünkön fut keresztül, amit a saját admin felületeden keresztül követhetsz.


slider image

Üzemeltetési költségek és gondok nélkül!

A rendszerünk nem önállóan futó webshop.
A telepített arculat az adatbázisunkhoz kapcsolódik, így a webshopodat karbantartani nem kell. Minden feladatot helyetted végzünk.
A te dolgod mindössze, hogy mutasd be követőidnek, rajongóidnak a saját márkád

Miért egyedi a rendszerünk?
Teljesen ingyenes
Admin felületen követhető rendelések
Nincs szerveren futó webshopés
Egyedi arculat kialakítható
Folyamatos biztonsági mentés
Saját domain neved alatt használható

Saját márka YouTuberek-nek!

A YouTube-on minden nagy név rendelkezik saját márkás termékekkel. A YouTuberek számára készült ingyenes rendszerünk Tedd még menőbbé a YouTube csatornád a saját márkás termékekkel! A nagyobb Youtuberek már rég kitalálták, hogy mennyire jövedelmező lehet saját kollekciót kínálni rajongóiknak. Az ingyenes rendszerünk lehetővé teszi, hogy saját márkás terméket kínálj rajongóidnak, az egyedi nyomtatott pulóverektől és pólóktól az exkluzív cikkekig, mint a hímzett termékek stb!

Youtube logo

Saját márka TikTokkerek-nek!

A TikTok népszerűsége robbanásszerűen megnőtt az elmúlt években, így ez ideális platform a személyes márka felépítéséhez. Nem kell aggódnod a ruházat nyomtatása, csomagolása vagy szállítása miatt. Csak annyit kell tenned, hogy valami egyedit kitalálsz és a dizájnereink mindent elkészítenek helyetted.

Youtube logo

Saját márka Instagram Influencerek-nek!

Az Instagram népszerűsége évről évre növekszik, még több felhasználó keresi a módját, hogy bevételt szerezzen követőiből. A közösségi médiában való pénzszerzés lehetőségei változatosak. Népszerűsítsd influencer karriered egyedi márkás ruházattal, kiegészítőkkel és egyéb igény szerint nyomtatható termékekkel a legelkötelezettebb követőid számára.

Youtube logo

Saját márka Celebeknek!

Népszerűsítsd magad saját emblémázott termékeiddel. A közösségi médiában való pénzszerzés lehetőségei változatosak. Népszerűsítsd karriered egyedi márkás ruházattal, kiegészítőkkel és egyéb igény szerint nyomtatható termékekkel, melyeket rajongóid imádni fogank.

Youtube logo

Saját márka zenekarok és zenészek számára!

Renszerünk megkönnyíti a rajongótábor növelését. Ha van egy zenekarod, ha zenész vagy, vagy Lemezlovas Dj., amely zenéjét népszerűsíteni szeretnéd, és további bevételt szeretnél szerezni, mi lehetünk az Ti exkluzív zenekari árucikkgyártótok. Merchandise rendszerünkkel ezt nulla befektetéssel elindíthatod!

Youtube logo

Mi az amit tőlünk kapsz?

Designer csapatunk segít a saját logód, mintád, stb. elkészítésében. Szoftverfejlesztő csapatunk az egyedi funkciók fejlesztésében segítségedre lesznek. Az általad értékesített termékek csak akkor kerülnek gyártásra, amikor az ügyfél megrendelést ad le. Van saját terméked is? Tárold a saját készleted raktárainkban – mi intézzük a teljesítést és közvetlenül az ügyfeleknek szállítjuk a termékeket. Tökéletes rendszer: Személyre szabott egyedi fejlesztésű fantom webshopot készítünk. A webshopod egy egyedi admin felületen akár te is személyre szabhatod. Az eladásaidat az admin felületeden tudod követni, ami szintén egy átlátható egyedi általunk fejlesztett szofver.

Kezd el a saját márkás termékeid értékesítését!

Tűnj ki a tömegből a saját márkás termékeiddel és indíts el egy igazán menő dolgot! Csatlakozz hozzánk és kezdd el az értékesítést most!
Itt a jobb oldalon dobhatsz egy üzenetet.Helló nálunk
  0
   KOSÁR
   A kosarad üresKosár bezárása
    Apply Coupon