Printmix Merchandise partner

Legyen neked is saját márkád amit a rajongóid imádni fognak. Ne pazarold az idődet a fárasztó munkára, mi elkészítünk mindent helyetted.


slider image

Printmix Stúdió Merchandise szolgáltatás

Az, hogy abból élhetsz, amit szeretsz, mindenki számára megváltoztatja a "játékot". Akkor miért ne változtathatnád ezt a szenvedélyt a saját márkás termékekkel még sikeresebbé, amelyeket követőid imádni fognak? Csak gondold ki, a többit megoldjuk.

Saját márkás értékesítési rendszerükkel elindíthatod a boltodat a saját domain neved alatt.

Kiknek ajánljuk?
Youtubereknek
Instagram influencereknek
TitTokkereknek
Zenekaroknak
Celebeknek
Egyéb ötletgazdáknak

Egyedi termékek saját márkáddal

Akár egy növekvő csatornával rendelkező Youtuber vagy, akár egy online influencer az Instagramon, akár egy TikTok személyiség, vagy celeb, a saját nyomtatott termékeiddel egy nyereséges új bevételi forrást indíthatsz.
---------------------
Designer csapatunkkal megtervezzük és elkészítjük az emlémázott termékeid.
A te feladatod csak, hogy ötleteket mutatsz, a többit mi kitaláljuk.

slider image

Egyedi webshop saját termékeiddel

Elkészítjük a mi szerverünkön futó shop rendszeredet, amit a saját domain neved alatt is használhatsz. Mi végezzük a nehézmunkát! Nem kell aggódnod a kifizetések, a gyártás, a teljesítés vagy a szállítás miatt. Ezt költségmentesen biztosítjuk, minden rendelés a saját rendszerünkön fut keresztül, amit a saját admin felületeden keresztül követhetsz.


slider image

Üzemeltetési költségek nélkül!

A rendszerünk nem önállóan futó webshop.
A telepített arculat az adatbázisunkhoz kapcsolódik, így a webshopodat karbantartani nem kell. Minden feladatot helyetted végzünk. Gyors, egyszerű, tökéletes megoldás.

Mivel másabb a rendszerünk?
Teljesen ingyenes
Admin felületen követhető rendelések
Nincs szerveren futó webshop
Egyedi arculat kialakítható
Folyamatos biztonsági mentés
Saját domain neved alatt használható

Saját márka YouTuberek-nek!

A YouTube-on minden nagy név rendelkezik saját márkás termékekkel. A YouTuberek számára készült ingyenes rendszerünk lehetővé teszi, hogy több mint 300 különböző terméket kínálj rajongóidnak, az egyedi nyomtatott pulóverektől és pólóktól az exkluzív cikkekig, mint a hímzett termékek stb!

Youtube logo

Saját márka TikTokkerek-nek!

A TikTok népszerűsége robbanásszerűen megnőtt az elmúlt években, így ez ideális platform a személyes márka felépítéséhez. Nem kell aggódnod a ruházat nyomtatása, csomagolása vagy szállítása miatt. Csak annyit kell tenned, hogy valami egyedit kitalálsz és a dizájnereink mindent elkészítenek helyetted.

Youtube logo

Saját márka Instagram Influencerek-nek!

Az Instagram népszerűsége évről évre növekszik, még több felhasználó keresi a módját, hogy bevételt szerezzen követőiből. A közösségi médiában való pénzszerzés lehetőségei változatosak. Népszerűsítsd influencer karriered egyedi márkás ruházattal, kiegészítőkkel és egyéb igény szerint nyomtatható termékekkel a legelkötelezettebb követőid számára.

Youtube logo

Saját márka Celebeknek!

Népszerűsítsd magad saját emblémázott termékeiddel. A közösségi médiában való pénzszerzés lehetőségei változatosak. Népszerűsítsd karriered egyedi márkás ruházattal, kiegészítőkkel és egyéb igény szerint nyomtatható termékekkel, melyeket rajongóid imádni fogank.

Youtube logo

Saját márka zenekarok és zenészek számára!

Renszerünk megkönnyíti a rajongótábor növelését. Ha van egy zenekarod, ha zenész vagy, vagy Lemezlovas Dj., amely zenéjét népszerűsíteni szeretnéd, és további bevételt szeretnél szerezni, mi lehetünk az Ti exkluzív zenekari árucikkgyártótok. Merchandise rendszerünkkel ezt nulla befektetéssel elindíthatod!

Youtube logo

Mi az amit tőlünk kapsz?

Designer csapatunk segít a saját logód, mintád, stb. elkészítésében. Szoftverfejlesztő csapatunk az egyedi funkciók fejlesztésében segítségedre lesznek. Az általad értékesített termékek csak akkor kerülnek gyártásra, amikor az ügyfél megrendelést ad le. Van saját terméked is? Tárold a saját készleted raktárainkban – mi intézzük a teljesítést és közvetlenül az ügyfeleknek szállítjuk a termékeket. Tökéletes rendszer: Személyre szabott webshopot készítünk. Az értékesítést az admin felületeden tudod követni.

Kezd el a saját márkás termékeid értékesítését!

Vedd fel a kapcsolatot értékesítési csapatunkkal.Helló nálunk
  0
   KOSÁR
   A kosarad üresKosár bezárása
    Apply Coupon