Bögre nyomtatás - Printmix.hu - Póló nyomtatás
Bögre nyomtatás - Printmix Stúdió

 Bögre nyomtatás

Napjainkban nincs olyan otthon, ahol ne lenne bögre. Ha bögre  nyomtatás, akkor miért ne legyen egyedi bögre? Mindenki imádja, mert sokoldalú; kimérünk vele, nyugodtan mikrózhatjuk, ha forró teát iszunk a füle miatt nem süti a kezünk, könnyen elmosható kézzel illetve mosogatógéppel és nem utolsó sorban személyre szabhatjuk. Sőt nem csak személyre, de cégre is szabható. Kitűnő reklámfelületének köszönhetően cégek nem csak belső használatra alkalmazzák, hanem promóciók keretein belül osztogatják is. Na kinek hány céges bögréje van otthon, anélkül, hogy dolgozott volna ott?

Legyen egy név, egy helyszín fotója, egy kedves emlék, egy alkalom, az egyedi bögréd mindig körülötted lehet, míg egy keretbe helyezett fénykép mellett csak elmegy az ember. Ha elég kreatív vagy, ötleted még ütősebb lehet, ha varázsbögrénket választod, mely hő hatására fedi fel a kért képet. Meglepheted magad, de szeretteidnek is tökéletes ajándék az év minden napján. Marketing eszköznek is jó választás, mert kukába csak akkor kerül, ha véletlen összetörne.

Ajándékötletet keresel?

Ajándékbögre készítés születésnapra, névnapra, nyugdíjazási ajándéknak, Valentin napra vagy akárcsak a hétköznapokra is ideális.

Promóciós ajándékot keresel?

Az egyedi céges logóval ellátott bögre hatásos reklám és ajándék is egyben nem csak az üzleti partnereknek, hanem a munkavállalók számára is.

Hatalmas választékunkban megtalálható egyedi hőre változó varázsbögre kerámiából és üvegből, mintás zománcozott bögre, egyedi emblémázott csésze, egyedi fényképes üvegbögre, személyre szabott neon bögre pink, citromsárga, narancs és zöld színben vagy egyszerű fotóbögre.

Az egyedi nyomtatott bögréket szublimálással készítjük, így azok jó minőségűek, tartósak, és még a mosogatást is jól bírják. Tervezd meg sajátodat nálunk!

Tervezőben elérhető bögréink:
Fehér kerámia bögre
Színváltós kerámia bögre
Színváltós üveg bögre
Fehér fém bögre

Tervezőn kívül kérhetsz színes füllel és belsővel bögréket, továbbá neon pink, neon sárga, neon narancs, neon zöld, foszforeszkáló, arany és ezüst színű bögréket is.
Ha egyedi kérésed van, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Közösségi média:
Facebook
Instagram
Twitter
TikTok
Youtube
Pinterest

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon