Céges póló nyomtatás - Printmix.hu
Céges póló nyomtatás - Printmix Stúdió

Céges póló nyomtatás

A póló nyomtatás az egyik legelterjedtebb emblémázási technika magánszemélyek és cégek részére, melyhez választható eljárás a digitális póló nyomtatás, a transzfer nyomás, a szublimációs nyomtatás valamint a flex és flock fóliák vasalása. Nálunk egy helyen minden technikát megtalálsz.

Digitális nyomtatás

Az ilyen eljárások során többszínű, akár fénykép minőségű mintákat is eltudunk készíteni. Egyszerű, gyors és költséghatékony eljárás.

Transzfer nyomtatás

Általában egyszínű minták készítésénél alkalmazzuk ezeket az eljárásokat. Akár már egy darabos rendeléshez is tökéletes választás lehet.

Ejtsünk néhány szót az általunk használt technológiákról.

Szublimációs eljárást fehér színű poliészter pólókra végezzük. A nyomat mérete maximum A/3 papír nagyságú lehet, ami 297mm x 420mm. A nyomatot, ami lehet akár fénykép, felirat vagy csak egy egyszerű logó, először tükrözve egy speciális papírra nyomtatjuk, ami hőprés segítségével kerül fel a pólóra. A nyomat a felső felületén nem lesz kitapintható. Egyedi fehér sport felsőkre tökéletes választás.

Flex- és flock fóliával történő emblémázáskor leginkább egyszerűbb mintákat készítünk, ami azt jelenti, hogy lehetőleg 1 színből áll és nem tartalmaz aprólékos elemeket. A flex fólia egy simább felületű, matricaszerű anyag, ami elérhető az alapszínektől kezdve az arany, ezüst, csillámos és neonos színekben is illetve fényvisszaverő és foszforeszkáló verzióban is. Míg a flock fólia pamutos felületű és leginkább alapszínekben elérhető, de szublimációval színes fotót is felvihetünk rá. Egyedüli hátránya a flock fóliás emblémázásnak, hogy könnyen koszolódhat a felülete. Nejlon anyag kivételével szinte mindenre megoldható a logózás, ezért elrugaszkodhatunk a mezektől és a pólóktól. Ideális választás ez a 2 eljárás pulóverek, pólók, mezek, kabátok, szövettáskák, sapkák és bármilyen nehezen nyomtatható ruha vagy szövetanyag emblémázására. A transzfer fólia egyébként kiemelkedően strapabíró. 60 fokig mosható és az intenzív használatnak is remekül ellenáll.

Digitális póló nyomtatás az egyik legkorszerűbb és leggyorsabb emblémázási eljárás. A nyomtatás közvetlenül a pólóra történik, így felesleges hulladék nem keletkezik. Digitális nyomtatást leginkább pamut alapanyagú pólókra és babaruhákra végezzük. Fehér színű pamutpólónál a nyomat nem kitapintható, míg a színes pólóknál a tökéletes szín eléréséhez fehér alányomást kell alkalmaznunk, így vastagabb lesz a nyomat, ennek következtében kitapintható a minta.

Oldószeres nyomtatóval készített mintáink matricaszerű felületet képeznek a felsőn hasonlóan, mint a flex fólia, csak ez a fólia színesen nyomtatható. Tökéletes választás akár pamut, poliészter vagy egyéb kevert szálas termékek esetében is.

Lehet a kívánságod egyedi fényképes póló , logózott munkaruha, emblémázott céges póló, egyedi szülinapi póló, vicces feliratos póló, lánybúcsús póló, legénybúcsús póló vagy bármilyen egyedi póló, amit szeretnél.

Csak tervezd meg és mi elkészítjük!

Facebookos oldalunkon találsz több képet is. Kattints ide.
Nyomtatás képgaléria kattints ide.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon