Esküvői vállfa készítés - Printmix.hu - Póló nyomtatás
Lézergravírozás - Printmix Stúdió

Egyedi feliratos lézer gravírozott vállfa

A Nagy Nap, amit minden lány várva vár, amikor hercegnő lehet, és minden róla szól. Miért lehetne ez még különlegesebb?
Esküvőre készülődsz és keresed a tökéletes egyedi kiegészítőt a fotózáshoz? Esetleg lánybúcsút tartotok és szeretnétek meglepni a leendő arát egy kis aprósággal? Az egyedi gravírozott vállfa számotokra a tökéletes választás.
A lézergravírozással dekorált vállfák tökéletesen passzolnak bármilyen stílusú esküvőhöz elegáns és egyben egyszerű kivitelének köszönhetően.
Fa gravírozott vállfáink elérhetőek fehér és natúr fa színben is. Kérd névre szólóan a menyasszonynak, vőlegénynek, koszorúslányoknak, tanúknak, vagy akinek csak szeretnéd. Örök emlék a nagy napra és mindemellett fantasztikus fotózási kiegészítő.

Lézergravírozási eljárásnak köszönhetően a fa vállfába beleégetjük a feliratokat, így egészen biztosan nem kell aggódnod azon, hogy vajon lekopik-e a felirat.
Ajánlott az esküvő dátumát, keresztnevet és a nagy napon betöltött szerepet is ráírni az egyedi gravírozott vállfára ( pl. 2021. augusztus 12. , Anett, koszorúslány; vagy 2020. július 2, Kitti menyasszony).
Kérj te is árajánlatot egyedi gravírozott vállfára! Célszerű minél pontosabban leírni elképzelésedet, egyedi kívánságaidat.
További képekért és szolgáltatásokért nézz szét oldalunkon.

Facebookos oldalunkon találsz több képet is. Kattints ide.
Pólónyomtatás képgaléria kattints ide.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon