Esküvői gravírozott vállfa készítés - Printmix Stúdió
Lézergravírozás - Printmix Stúdió

Egyedi feliratos lézer gravírozott vállfa

Egyedi feliratos lézergravírozott vállfa: Tökéletes kiegészítő a Nagy Napra!

Minden lány álmodik arról a Nagy Napról, amikor hercegnő lehet és minden a személyiségéről szól. De miért ne lehetne ez még különlegesebb? Ha esküvőre készülsz, vagy éppen egy lánybúcsút tervezel, ahol meglepnéd a leendő arát egy kis aprósággal, az egyedi gravírozott vállfa tökéletes választás lehet számodra.

A lézergravírozott vállfák elképesztően elegánsak és egyszerűek, így tökéletesen illeszkednek bármilyen stílusú esküvőhöz. A fa vállfáink fehér és natúr fa színben is elérhetőek, így könnyen megtalálhatod az ideális árnyalatot az esküvői dekorációhoz. Személyre szabottan gravírozzuk rá a vállfára a neveket, legyen az a menyasszony, a vőlegény, a koszorúslányok, a tanúk, vagy bárki más, akinek különleges ajándékot szeretnél adni. Ez az egyedi vállfa örök emlék lesz a Nagy Napra, és egyúttal fantasztikus kiegészítője lesz a fotózásnak.

A lézergravírozási eljárásnak köszönhetően a feliratok beégetésre kerülnek a fába, így garantáltan nem kell aggódnod, hogy el fog kopni a gravírozás a vállfáról. Az ajánlott információk közé tartozik az esküvő dátuma, a nevek és a betöltött szerepek, például „2021. augusztus 12., Anett, koszorúslány” vagy „2020. július 2., Kitti, menyasszony”. Így mindenki egyedi vállfát kap, amely emlékezteti őket erre a különleges alkalomra.

Kérj te is árajánlatot egyedi gravírozott vállfára! Fontos, hogy minél pontosabban leírd elképzeléseidet és egyedi kívánságaidat, hogy maximálisan elégedett lehess az eredménnyel. Látogass el honlapunkra, ahol további képeket és szolgáltatásokat találsz, hogy még több inspirációt meríthess.

Facebookos oldalunkon találsz több képet is. Kattints ide.
Lézer gravírozás képgaléria kattints ide.

Ajánlat kérés: https://printmix.hu/elerhetoseg/

 

Közösségi média:
Facebook
Instagram
Twitter
TikTok
Youtube
Pinterest

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon