Gépi hímzés - Printmix.hu - Póló nyomtatás
Gépi hímzés

Gépi hímzés

A gépi hímzés a ruházat egyedivé tételének az etalonja a logózási iparban, még ha vannak is korlátai. Ezt az eljárást első sorban cégek veszik igénybe. Mint minden technológia a gépi hímzés is fejlődik manapság egyre különlegesebb cérnákkal találkozunk a piacon, legyen szó arany, ezüst vagy csillámos metál cérnákról esetleg gyapjúszálas cérnákról. Bármilyen transzfer technológiát felülmúló tartósságával, minőségi megjelenésével ideális választás a céges munkaruházatok emblémázására.
A gépi hímzés kiváló módszer arra, hogy a vállalkozásodnak egyedi és professzionális megjelenést biztosíts a munkatársaid számára.

Amiket kérhetsz:

– Munkaruhák emblémázása
– Pólók, ingek és pulóverek hímzése
– baseball sapkák logózása
– kötények vagy törölközők emblémázása illetve egyedi kívánságaitoknak is igyekszünk eleget tenni.

Amikre figyelj:

Nyúlékony alapanyagú textile hímzését nem ajánljuk, a munkafolyamat elvégezhető, de nem lesz esztétikus a kivitelezett minta; az anyag ráncos lesz, akár a minta is torz lehet. Hozott anyagoknál kérd kollégánk segítségét!

A hímzéshez egyedi fájlformátum és a hímzőgéphez speciális program szükséges. Az általad elküldött képet, szöveget vagy logót nekünk le kell programoznunk, hogy alkalmazható legyen gépi hímzésre, így minden mintára programozási díjat számítunk fel. A leprogramozott mintákat 2 évig megőrizzük, így annak költsége legközelebbi rendelésnél nem terhel ezen időszakon belül. Küld el email-ben a mintádat és igényeidet a mintával kapcsolatban!

A céges ruházat logózása gépi hímzéssel számos előnnyel jár. Először is, a gépi hímzés tartós és időtálló eredményeket biztosít. A hímzett logók ellenállnak a kopásnak, mosásnak és a környezeti hatásoknak, így hosszú távon megőrzik eredeti állapotukat.

A céges ruházat logózásával a munkatársaid egységes megjelenést mutatnak, és erősítik a cég összetartozását és hovatartozását. Emellett a logózott ruházat nagyszerű reklámfelületet nyújt, hiszen a logó és a vállalkozásod neve könnyen felismerhető lesz a viselőkön és a környezetükben.

Bízd ránk a céges ruházat logózását gépi hímzéssel, és garantáljuk, hogy professzionális és minőségi eredményeket kapni fogsz.

 

Árajánlat kérés: https://printmix.hu/elerhetoseg/

Facebook
Instagram
Twitter
TikTok
Pinterest
Youtube

 

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon