Póló nyomtatás - Printmix.hu

Pólónyomtatás

Különleges alkalmak, csapatépítők, csoportos rendezvények, szülinapok, névnapok, legénybúcsú, lánybúcsú vagy bármilyen más jeles alkalom, amihez tökéletes választás a nyomtatott póló.

Hiszen már egy legény vagy lánybúcsú sincs egyedi nyomtatott póló nélkül. Bár manapság egyre szélesebb skálán mozog, azon termékek palettája, amit ezeken a rendezvényeken szívesen viselnek a fiatalok (karszalag, karkötő, kitűző vagy sapka), de még mindig a listavezető a nyomtatott póló vagy nyomtatott trikó. Az azonos mintával készült pólók eme nagy eseményt még emlékezetesebbé teszik.

Születésnapok és névnapok gyakori ajándékai az egyedi pólók. Nem csak azért mert nap, mint nap viselhetőek, emlékezetes darabjai a ruhatárunknak és mind emellett viccesek is. Kerekebb születésnapok kötelező elemei az egyedi vicces születésnapi nyomtatott pólók.

Digitális pólónyomtatás szolgáltatásunk elérhető már 1 darabos megrendelés esetén is. Tervezőnkben könnyedén elkészítheted a saját mintáddal a pólódat.
Digitális póló nyomtatással vagy még pontosabban direkt nyomtatással varázsoljuk a pólódra a mintádat. Ez a legmodernebb eljárás textildekoráláshoz, melynél a nyomat közvetlen a póló anyagába ivódik.
Ezen pólók tisztításánál arra kell ügyelni, hogy a pólókat mindig kifordítva mossuk, maximum 40 C-os vízben.

Legyen szó fényképes póló készítésről, logózott céges pólóról, egyedi csapatpólóról, vicces családi pólóról vagy bármilyen egyedi elképzelésről mi örömmel segítünk elképzelésed megvalósításában.

Facebookos oldalunkon találsz több képet is. Kattints ide.
Pólónyomtatás képgaléria kattints ide.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon