Póló nyomtatás - Printmix.hu
Póló nyomtatás - Printmix Stúdió

Póló nyomtatás

Ha póló nyomtatás, akkor Printmix Stúdió. Különleges alkalmak, csapatépítők, csoportos rendezvények, szülinapok, névnapok, legénybúcsú, lánybúcsú vagy bármilyen más jeles alkalom, amihez tökéletes választás a nyomtatott póló.

Hiszen már egy legény vagy lánybúcsú sincs egyedi nyomtatott póló nélkül. Bár manapság egyre szélesebb skálán mozog, azon termékek palettája, amit ezeken a rendezvényeken szívesen viselnek a fiatalok (karszalag, karkötő, kitűző vagy sapka), de még mindig a listavezető a nyomtatott póló vagy nyomtatott trikó. Az azonos mintával készült pólók eme nagy eseményt még emlékezetesebbé teszik.

Születésnapok és névnapok gyakori ajándékai az egyedi pólók. Nem csak azért mert nap, mint nap viselhetőek, emlékezetes darabjai a ruhatárunknak és mind emellett viccesek is. Kerekebb születésnapok kötelező elemei az egyedi vicces születésnapi nyomtatott pólók.

Digitális póló nyomtatás szolgáltatásunk elérhető már 1 darabos megrendelés esetén is. Tervezőnkben könnyedén elkészítheted a saját mintáddal a pólódat.
Digitális póló nyomtatással vagy még pontosabban direkt nyomtatással varázsoljuk a pólódra a mintádat. Ez a legmodernebb eljárás textildekoráláshoz, melynél a nyomat közvetlen a póló anyagába ivódik.
Ezen pólók tisztításánál arra kell ügyelni, hogy a pólókat mindig kifordítva mossuk, maximum 40 C-os vízben.

Legyen szó fényképes póló készítésről, logózott céges pólóról, egyedi csapatpólóról, vicces családi pólóról vagy bármilyen egyedi elképzelésről mi örömmel segítünk elképzelésed megvalósításában.

Szerkeszd meg saját pólódat:
Gyerek póló
Női kerek nyakú póló
Uniszex kerek nyakú póló
Férfi kerek nyakú póló

Pólónyomtatás képgaléria kattints ide.

Közösségi média:
Facebook
Instagram
Twitter
TikTok
Youtube
Pinterest

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon