Reklámtoll készítés - Printmix.hu
Toll gravírozás - Printmix S

Egyedi gravírozott tollak készítése

Egyedi céges toll az egyik leghatásosabb reklámfelület minden vállalkozás számára. Kettős funkciót lát el, hiszen promótál és íróeszközként is használható.
Alumínium tollainkat leginkább lézergravírozással emblémázzuk, mely igazán elegáns és tartós megoldás. A minta nem lekaparható, előállításával nem szennyezi a környezetet és semmilyen hulladék nem keletkezik. A gravírozás során egy lézer égeti bele a mintát a fém tollakba. Egyszerűbb motívumok, feliratok, telefonszámok, weboldalcímek és nem túl részletes céglogók is tökéletesen mutatnak az egyedi gravírozott tollakon.

Céges toll gravírozás

Céges tollak készítését minden vállalkozás számára ajánljuk, hiszen nem csak a munkatársaknak, hanem az ügyfeleknek is ajándék gyanánt bátran adhatjuk. A céges ajándék toll egy olyan ajándék vagy reklámeszköz, mely kifejezetten olcsó, mindemellett egészen biztos hasznát veheti bárki.

Tollgravírozás szolgáltatásunk nem csak cégeknek elérhető, hanem akár egy darabos megrendelésnek is eleget tudunk tenni. Szóval, ha csak a kollégát, barátot, barátnőt vagy akár a rejtvényfejtő nagymamát szeretnéd meglepni egy egyedi gravírozott tollal, akkor is számíthatsz ránk.

Weboldalunkon könnyedén, néhány perc alatt meg tudod tervezni saját gravírozott tolladat. A tollakra illeszthető akár 3 soros felirat, melynél a betűtípust, az elrendezést és a felirat szövegét is egyszerűen tudod változtatni. A felirat mellett akár a logódat is kérheted a gravírozott tollra. Céglogódat néhány kattintással fel tudod tölteni. Felhívjuk a figyelmet, hogy nem minden céglogó alkalmas lézergravírozásra. Kollégáink a minta elbírálása után felveszik megrendelőnkkel kapcsolatot, és ajánlanak valamilyen alternatívát, ahogy elkészíthető az egyedi logózott toll a gravírozással. Oldalunkon különféle típusú és színű tollak közül tudsz válogatni, melyekhez akár tokot vagy tolltartót is tudsz választani.

A tollak mintájának a színét a festékbevonat alatt található réteg adja. A legtöbb esetben ez ezüstös-szürkés szín, de előfordul olyan tolltípus is, ahol színes a belső felület, ez által a felirat vagy a minta is színes lesz.

A vizuális toll szerkesztőben megszerkesztett szövegedet minden esetben ellenőrizzük és javítjuk, ha esetleg problémát észlelünk. Szóval ne aggódj, ha valamit nem tudsz megszerkeszteni, vagy ha nem fér ki a szöveg, amit szeretnél gravíroztatni a tollra, ezeket tudjuk korrigálni.

Amennyiben mégsem boldogulsz szerkesztő felületünkön, keresd kollégáinkat bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Online tollszerkesztő: Kattints ide.

Friss infók a tollszerkesztőről: Kattints ide.
Facebookos oldalunkon találsz több képet is. Kattints ide.
Lézergravírozás képgaléria kattints ide.
Egyéb oldalak kattints ide.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon