Vászonkép nyomtatás

Vászonkép nyomtatás

Napjaink egyik legtrendibb lakásdekorációja a vászonkép.  Ha már vászonkép, miért ne lehetne egyedi? Fénykép élességű nyomatott vászonkép ajándékba, otthonodba, irodádba vagy akár munkahelyedre.
Szerkesztőnkben több mint 50 különböző méret közül tudsz választani, melyeken fekvő, álló és négyzetes tájolásban is elrendezheted a fényképet.

Magas minőségű nyomtatható vászonra készítjük a mintákat oldószeres nyomtató segítségével.  Már az előkészítés során gondosan odafigyelünk, hogy a kép tökéletes 3D vászonkép legyen, megfelelő méretezéssel és elhelyezéssel, hogy a keret oldalán véletlenül se legyen befejezetlen a kép.
Nyomtatást követően pedig első osztályú lucfenyő fából készült vakrámára feszítjük a vásznat.
Ezutáni lépések már csak a csomagolás és a szállítás.

A vászonra nyomtatott kép garantáltan jó minőségű. Minden megrendelésnél gondosan ellenőrizzük a képek minőségét, jelezzük, ha bármilyen gond adódna az általad küldött képpel/képekkel.  Számunkra az a legfontosabb, hogy maximálisan elégedett légy rendeléseddel.

Mi a teendő, ha nem csak 1 képet, hanem montázst szeretnél a vászonra? Ne aggódj, segítünk megvalósítani elképzelésed! Ha bizonytalan vagy vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot és ők segítenek a részletekben.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon