Kötény nyomtatás - Printmix Stúdió
Kötény hímzés - Printmix Stúdió

Egyedi kötény készítés, kötény hímzés

Az egyedi mintás kötények már nem csak a szolgáltatók, vállalkozások körében, hanem a háztartásokban is egyre népszerűbbek. Vannak szakmák, amiknél különösen jó, ha meg tudjuk védeni ruházatunkat ital vagy ételfoltoktól, poroktól, kozmetikumoktól vagy más kisebb szennyeződéstől. Erre a célra tökéletes választás a céges logóval ellátott emblémázott kötény. Kettő az egyben, hiszen az egyik legegyszerűbb reklámeszköz, mindemellett esztétikus és egységes megjelenést kölcsönző logózott munkaruha.

Szinte minden családban, baráti körben van olyan személy, aki a konyha ördöge, grill mestere, pörkölt királya és ezt a sort még hosszasan lehetne folytatni. Talán ezért is annyira népszerű az egyedi nyomtatott kötény. Többek között születésnapi ajándéknak, névnapi ajándéknak, csak spontán vicces ajándéknak vagy akár saját vállalkozásod promótálására is választhatsz mintázott kötényt.
Kötény mintázást 2 eljárással végzünk. Gépi hímzés és textilnyomtatás technológiával is mintázunk kötényeket, melyek tartósak, jó mosásálló tulajdonsággal rendelkeznek.

Egyedi hímzett kötény, amit szeretnél?
Kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy pontos árajánlatot tudjunk neked adni! A kérésünk csak annyi, hogy küldd el a logódat, annak elhelyezkedését és méretét email címünkre vagy weboldalunkon keresztül. Ha van valamilyen különleges kérésed, azt is érdemes beleírni az ajánlat kérésbe. Az ajánlat elkészítése díjmentes, így nincs veszteni valód.

Talán az egyik legjobb tulajdonsága az egyedi logózott kötényeknek, hogy univerzális méretezésben elérhetőek, így egészen biztosan nem rontod el a méret választást. Felnőtt XS mérettől egészen 3XL méretig ajánljuk. Az emblémázott kötények állítható nyakpánttal rendelkeznek, ezzel biztosítva a mérethez való illeszkedést. A nyakpánt állítója fekete színű, a megkötője pedig az anyagával egyszínű.
Megjegyzés az alacsonyabb termetűek (+-160 cm magasság) számára javasoljuk a kötények hosszának felvarrását, esetleg a kötény aljának átalakítását zsebekké.
Kiváló minőségű kötényeink munkaruházatnak és ajándéknak is tökéletes választás. Jó mosásálló, és strapabíró tulajdonsággal rendelkeznek, így a napi használat sem okoz gondot hosszabb távon sem.

Kötény szerkesztőnk, ahol megalkothatod saját nyomtatott mintás kötényed: https://printmix.hu/termekek/koteny/

Facebook
Instagram
Twitter
TikTok
Youtube
Pinterest

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon