Egyedi kötény nyomtatás - Printmix.hu
Kötény hímzés - Printmix Stúdió

Egyedi kötény készítés, kötény nyomtatás

Az egyedi mintás kötények már nem csak a szolgáltatók, vállalkozások körében, hanem a háztartásokban is egyre népszerűbbek. Vannak szakmák, amiknél különösen jó, ha meg tudjuk védeni ruházatunkat ital vagy ételfoltoktól, poroktól, kozmetikumoktól vagy más kisebb szennyeződéstől. Erre a célra tökéletes választás a céges logóval ellátott emblémázott kötény. Kettő az egyben, hiszen az egyik legegyszerűbb reklámeszköz, mindemellett esztétikus és egységes megjelenést kölcsönző logózott munkaruha.

Szinte minden családban, baráti körben van olyan személy, aki a konyha ördöge, grill mestere, pörkölt királya és ezt a sort még hosszasan lehetne folytatni. Talán ezért is annyira népszerű az egyedi nyomtatott kötény. Többek között születésnapi ajándéknak, névnapi ajándéknak, csak spontán vicces ajándéknak vagy akár saját vállalkozásod promótálására is választhatsz mintázott kötényt.
Kötény mintázást 2 eljárással végzünk. Gépi hímzés és textilnyomtatás technológiával is mintázunk kötényeket, melyek tartósak, jó mosásálló tulajdonsággal rendelkeznek.

Egyedi hímzett kötény, amit szeretnél?
Kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy pontos árajánlatot tudjunk neked adni! A kérésünk csak annyi, hogy küldd el a logódat email címünkre vagy weboldalunkon keresztül.

Talán az egyik legjobb tulajdonsága az egyedi logózott kötényeknek, hogy univerzális méretezésben elérhetőek, így egészen biztosan nem rontod el a méret választást. Felnőtt XS mérettől egészen 3XL méretig ajánljuk. Az emblémázott kötények állítható nyakpánttal rendelkeznek, ezzel biztosítva a mérethez való illeszkedést.

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon