Matrica nyomtatás - Printmix Stúdió
Matrica nyomtatás - Printmix Stúdió

Matrica nyomtatás

Örömmel mutatjuk be új szolgáltatásunkat: a matrica nyomtatás. A matrica nyomtatás szolgáltatásunk lehetővé teszik számunkra, hogy kreatív és személyre szabott megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek, akik szeretnék egyedivé tenni termékeiket, eszközeiket esetleg promótálnák márkájukat.
A matricák varázsa abban rejlik, hogy egyedi formában, mintával és színben készíthetőek. Így lehetőség nyílik szinte bármilyen elképzelés megvalósítására.
A nyomtatott matricák nemcsak esztétikusak, de sokoldalúak is. Használhatod őket termékdíszítésre, így emelheti ki termékeid vonzerejét és egyediségét a tömegből. Ezen kívül kötelező eleme egyes termékeken a termék címke, amin megjelölik a termék származását, súlyát, űrtartalmát vagy akár az összetételét is. Készíthetünk céglogóval ellátott nyomtatott matricákat, amelyek remek eszközt jelentenek márkád népszerűsítésére és az üzleti tevékenységed kiemelésére. Ezenkívül bármilyen más grafikát vagy akár fényképet is elkészítünk matrica formájában, hogy kifejezhesd egyedi stílusod, érdeklődésed vagy érzéseid.
Az egyedi matricákat kiváló minőségű anyagokból készítjük, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Az egyedi nyomtatott matricák könnyen felhelyezhetőek és eltávolíthatóak.

Rendelésedet, árajánlat kérésedet email-ben adhatod le. Csak írd meg a pontos méretet, darabszámot, formát és színt, mellékeld a kívánt mintát vagy grafikát és mi válaszban megírjuk árkalkulációnkat.  Ha pedig inspirációra van szükséged, szakértő csapatunk áll rendelkezésedre, hogy segítsen Neked a tervezésben és a választásban.

Tudjuk, hogy fontos az egyediség és a stílus. A egyedi matricák segítségével kifejezheted saját egyedi látásmódodat és megmutathatod a világnak, ki is vagy valójában. Hozd ki a legtöbbet termékeidből, eszközeidből és környezetedből, és tedd még vonzóbbá azt.

Felhasználási tippek:
– Termék címke
– Köszönő címke termékekre
– Nyomtatott matrica promóciós célokra (pl. a laptopra vagy füzetre is ragasztható a matrica)
– Dekorációs elemként
– Ablakra és különböző felületekre

Ajánlat kérés: https://printmix.hu/elerhetoseg/

Facebook
Instagram
Twitter
TikTok
Youtube
Pinterest

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon