Nyakszalag készítés - Printmix Stúdió
Nyakszalag nyomtatás - Printmix Stúdió

Nyakszalag Nyomtatás – Egyedi Nyakpántok a Cége Számára

Miért Válasszon Minket nyakszalag nyomtatáshoz?

1. Nincs minimum rendelés.
Egyedi nyakszalag nyomtatás akár 1 darabos megrendelés esetén is elkészítjük. Természetesen a nagyobb megrendelés esetén mennyiségi kedvezményben fogunk részesíteni.

2. Színes választék.
Az egyedi megjelenés alapja a színek harmonikus kombinációja. Kínálatunkban megtalálható a sárga energiája, a piros szenvedélye, a fekete eleganciája, a türkiz frissessége, a tengerészkék nyugalmassága, a fehér tisztasága, az almazöld vagánysága és még sok más szín. Válassza ki a cége stílusához, rendezvényéhez vagy kampányához leginkább illő árnyalatokat a tökéletes logózott nyakpánthoz.

3. Minőségi megoldás, szinte bármilyen elképzelésre.
Mi nem csak feliratot nyomtatunk céges nyakszalagjára, hanem akár logóját is. Legyen az egy vagy akár több színű is. Nálunk nincs jelentősége.

Miért jó megoldást a logózott nyakszalag?
– Olcsó reklámeszköz: Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról vagy promóciós kampányról az egyedi logózott nyakszalag segít abban, hogy kitűnjön a tömegből. Mindemellett sokkal kedvezőbb áron juthat hozzá, mint más logózott reklámtárgyhoz. Logózott nyakszalagokat ajándékként is lehet használni ügyfeleknek vagy dolgozóknak, mint a vállalkozás köszönetnyilvánításának jelét.
– Nincs mérethez kötve: nem kell tudnia annak a személynek a ruházati méret, aki kapja a logózott nyakszalag kulcstartót. Kicsiktől nagyokig, gyerektől felnőttig mindenkinek szuper választás.
– Praktikus megoldás márkaépítéshez: stílusos és elegáns céges „ruházat”. Bármilyen ruházattal passzol, legyen az formális, ünnepi vagy hétköznapi viselethez is és még fel is dobja megjelenését.
– Biztonságos: kérésre biztonsági kapoccsal ellátott nyakpánt is kérhető. Célszerű azokon a helyeken választani, ahol előfordulhat, hogy nyakszalag valamibe beleakadhat, becsípődhet. A nyakrésznél található kapocsnak köszönhetően beakadás esetén is könnyen kikapcsolható, levehető a nyakszalag.
– Professzionális benyomás: A logóval ellátott nyakszalagok segítenek abban, hogy vállalkozása professzionális és megbízható képet keltsen az ügyfelek és partnerek számára. A logózott nyakszalag egyértelműen azonosítja és népszerűsíti a vállalkozását, hozzájárulva a márkaismeret növekedéséhez.
– Márkahűség kialakítása: Az egyedi logó segít kialakítani a márkahűséget, hiszen a vásárlók könnyen felismerik és azonosítják a vállalkozást.

Tovább a főoldalra.
Árajánlat kérés.

Közösségi média felületeink:
Facebook
Twitter
Instagram
TikTok
Youtube

 

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon