Nyomdai nyitvatartás

Nyomdánk 2023.07.20-án áramszünet miatt zárva

Nyomda - Printmix Stúdió

Kedves Vásárlóink!

Nagy örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy az elmúlt időszakban nyomdánk folyamatosan növekedt és bővült. Azonban néha olyan váratlan események történnek, amelyek befolyásolhatják az üzletmenetünket. Ezúton szeretnénk tájékoztatni titeket arról, hogy 2023. július 20-án áramszünet miatt a nyomda zárva lesz. Azonban ne aggódjatok, mert ez nem jelenti azt, hogy szünetel a szolgáltatásunk. Olvassátok el a részleteket a továbbiakban.

Részletek:

 1. Áramszünet és zárva tartás: 2023. július 20. (csütörtök egész nap)
 2. július 20-án a nyomdánkban áramszünetre kerül sor. Ez azt jelenti, hogy ezen a napon nem tudunk feldolgozni rendeléseket és nyomdai munkát végezni. Bár tudjuk, hogy ez kellemetlenséget okozhat, az áramszünet miatt nincs lehetőségünk az üzleti tevékenységünk zavartalan fenntartására. Azonban az ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva, alternatív megoldást kínálunk.
 3. Rendelések feldolgozása: Az áramszünet következő munkanapon, vagyis 2023. július 21-én folytatjuk a rendelések feldolgozását. Azonnal nekilátunk a beérkezett megrendeléseknek, és minden erőnkkel azon leszünk, hogy a lehető leghamarabb teljesítésre kerüljenek. Előre is köszönjük türelmeteket és megértéseteket, mivel a zárva tartás miatt kisebb késedelem léphet fel az általános feldolgozási időhöz képest.
 4. Rendelések leadása: Az áramszünet időszakában sem kell lemondanotok a rendelésekről. Weboldalunkon, a printmix.hu-n keresztül továbbra is fogadjuk a rendeléseket. A rendelések beérkezése zavartalanul működik, így bármikor leadhatjátok a megrendeléseiteket. Fontos, hogy vegyétek figyelembe, hogy az áramszünet miatt csak az azt követő munkanapon nyitjuk ki a nyomda kapuit és kezdjük meg a feldolgozást.

Nagyon fontos számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető leggyorsabban teljesítsük a rendeléseiteket.
Köszönjük türelmeteket és támogatásotokat, valamint azt, hogy továbbra is minket választotok nyomdai igényeitek kielégítéséhez.

Ha további kérdéseitek vannak, kérjük, forduljatok hozzánk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

Weboldal: https://printmix.hu/ E-mail: info@woocommerce-837292-4383826.cloudwaysapps.com Telefon: +36 70 610 30 74

Köszönjük, hogy a Printmix Stúdió vásárlói vagytok!

Üdvözlettel,
Printmix Stúdió Csapata

Facebook
Twitter
Instagram
TikTok

 

0
  KOSÁR
  A kosarad üresKosár bezárása
   Apply Coupon