2024-es Ballagási Trendek - Ballagási emléktoll

2024-es Ballagási Trendek

Ballagási trend 2024 - Printmix Stúdió

2024-es Ballagási trendek – Egyedi ajándék ötletek

Ahogy közeledünk a 2024-es ballagási szezonhoz, fontos kérdés merül fel: milyen ajándékok passzolnak a legjobban az idei trendekhez? Az egyediség és személyre szabottság jelenti az új irányt, amit a ballagásra készülők keresnek. Itt vannak tehát a legfrissebb trendek és ajándék ötletek, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik az eseményt.

 1. Egyedi gravírozott tollak Ballagók és Tanárok Számára
  Az idei évben az egyik legnagyobb trend az egyedi gravírozott tollak az iskolai ballagásokra. Ezek a tollak nemcsak praktikusak, hanem személyes ajándékot is jelentenek. A ballagók számára ideális választás lehet egy elegáns toll, amin gravírozva van az iskola neve, címere és az évfolyam is. Természetesen a gravírozott tollakon személyes üzenet vagy motivációs szöveg is szerepelhet.
  Ha gravírozott toll, akkor ne feledkezzünk meg a tanárokról sem. Az egyedi felirattal gravírozott tollak remek ajándékok lehetnek a pedagógusoknak ballagásra és pedagógus napra egyaránt. Egy ilyen toll, amelyen az iskola neve, vagy akár egy személyes üzenet is szerepel, kifejezi a diákok háláját és elismerését az oktató munkájáért.
 2. Személyre szabott emléktárgyak
  Az idei évben az egyedi és személyre szabott ajándékok is hatalmas népszerűségnek örvendenek. Egy nyomtatott vászonkép képmontázzsal, amely bemutatja a ballagók különleges közös élményeit.
 3. Digitális ajándék
  Szuper ötlet videó montázs elkészítése is, amely bemutatja a ballagó diákok éveit az iskolába, esetleg üzenetet is küldve a jövőbeli énjüknek. Ennek az elkészítéséhez csak egy kreatív személy kell. Különösebb szaktudást nem igényel egyszerűbb videó elkészítése. Természetesen komolyabb munkához mindenképp szakemberre van szükség.
 4.  Motivációs és inspiráló ajándékok
  Végül, de nem utolsó sorban, olyan ajándékok is népszerűek lehetnek, amelyek inspirálják és motiválják a ballagót a jövőre nézve. Egy motivációs könyv, idézetekkel ellátott notesz, személyre szabott jövőbeli terveket tartalmazó napló vagy akár a motivációs idézettel gravírozott toll mind olyan ajándék lehetnek, amelyek segítenek felkészülni az előttük álló kihívásokra.

A 2024-es ballagási szezonban tehát az egyediség, személyre szabottság és kreativitás jelentik az új irányt az ajándékozás terén. Legyen szó ballagókról vagy tanárokról, az egyedi gravírozott tollak és más személyre szabott emléktárgyak garantáltan emlékezetessé teszik az eseményt, és örökre megőrzik az évek legfontosabb pillanatait.

Toll gravírozás árak weboldalunkon nyilvánosan elérhetőek.

Tollaink:

(Amik közül választhat ballagási emléktollnak)

Alumínium golyóstoll
Triumph golyóstoll
Yago érintőképernyő golyóstoll
Nuhax golyóstoll
Golyóstoll gumis felülettel
Alumínium golyóstoll érintővel
Golyóstoll gumis bevonattal
Érintős golyóstoll
Alumínium golyóstoll
Toll gravírozás árak weboldalunkon nyilvánosan elérhetőek. Mennyiségi kedvezmény a darabszám beírása után már látható.

Közösségi média felületek:

Facebook
Instagram
TikTok
Twitter
Youtube

0
  KOSÁR
  A kosarad üresKosár bezárása
   Apply Coupon