Gravírozott toll a tarisznyába - printmix.hu -

Tedd a tarisznyába!

Tedd a tarisznyába! Emlék toll - Printmix Stúdió

Tedd a tarisznyába! Gravírozott toll tanároknak és diákoknak ballagási emlékként.

Minden évben elérkezik a ballagási szezon, és ezzel együtt az ajándékozás öröme és fejtörése is. A ballagás az egyik legfontosabb mérföldkő az életünkben, amikor az évek kemény munkája végre meghozza gyümölcsét. Az ilyen alkalmak megünnepléséhez a tökéletes ajándék kiválasztása kulcsfontosságú. Ha szeretnél valami különlegeset adni ballagó ismerősödnek, családtagodnak vagy egy kedves tanárnak, akkor ajánljuk figyelmedbe egyedi gravírozott tollainkat!
A lézer gravírozott toll tökéletes ajándék mindenki számára, akik szeretnek írni, vagy akiknek fontos az elegancia és a minőség. A gravírozott toll emellett olyan ajándék, amely személyre szabható, így garantáltan egyedi meglepetés lesz.
Az általunk kínált gravírozott tollak minőségi alumíniumból készülnek, kék tollbetéttel rendelkeznek, így tökéletes mind a mindennapi íráshoz, mind a fontos dokumentumok aláírásához is.
Ha kifogy a tollbetétből a tinta, akkor se dobd ki a tollat. A tollak betétje cserélhető, csak keresd meg a legközelebbi papírboltot, ahol segítenek, milyet válassz. A tollak rendkívül tartósak, mintájuk/feliratuk a gravírozásnak köszönhetően nem fakulnak, nem kopnak le.

Ha nagyobb darabszámra van szükséged, akkor számíthatsz mennyiségi kedvezményre is. A kedvezményt automatikusan generálja rendszerünk így árajánlatot sem szükséges kérned.

Ez kiváló lehetőség a ballagó osztályoknak, baráti társaságok vagy családok számára is, akik személyre szabott ajándékkal szeretnék meglepni a ballagókat. Egy gravírozott toll azonban nem csak személyre szóló ajándék lehet ballagásra, hanem akár ajándék tanároknak is. A tanároknak a gravírozott tollak egyedi ajándékként szolgálnak, amelyekkel kifejezhetitek hálátokat az egész tanév során nyújtott segítségükért és támogatásukért.
A gravírozott toll tökéletes ballagási ajándék, mely segít emlékezetessé tenni az ünnepet. Ha az ideális ballagási ajándékot keresed, csak látogass el a weboldalunkra, és tervezd egyedi toll(akat). Többféle típusban és színben is kérhetőek termékeink.

Tollaink:
Alumínium golyóstoll
Triumph golyóstoll
Yago érintőképernyő golyóstoll
Nuhax golyóstoll
Golyóstoll gumis felülettel
Alumínium golyóstoll érintővel
Golyóstoll gumis bevonattal
Érintős golyóstoll
Alumínium golyóstoll

Közösségi média felületek:
Facebook
Instagram
TikTok
Twitter
Youtube

0
    KOSÁR
    A kosarad üresKosár bezárása
      Apply Coupon